Mil gracias á familia de Celeste por facer posible esta experiencia,
e por todo o que achegaron á escola, co que gozamos e apredemos moitííísimo.
Seguimos co proxecto de cociña, e estamos a falar
sobre as comidas do mundo. Coñecendo pratos ou descubrindo, que comemos cousas
que se inventaron noutros lugares. Celeste ensinóunos unha receita de Perú, o
país da súa nai, chamada “Pachamanca”. E despois de descubrir o que significaba
esta palabra, e novos nombres e alimentos que trouxo como os boniatos, papas,
yuca, choclo, etc. baixamos ao patio. Porque esta receita, en Perú é para facer
en familia e no monte ou campo. E así, fixcemos. Seguindo as instruccións que
mandou a súa nai e todo o que Celeste sabía,fixemos e comemos a nosa
Pachamanca. Mirade, que experiencia!!!
1 comentario:
Fantástico, coñecer de primeira man a cociña peruana tan arraigada a nai terra, Graciñas a familia de Celeste e o cole por facelo posible
Publicar un comentario